Šta odlikuje boje za čokoladu?
- Profesionalni kvalitet
- Ne narušavaju konzistenciju čokolade
- 100% su јestive
- Prilagođene vegetarijancima
Pakovanje
Pakuju se u plastičnim bočicama od 20ml, 50ml i 200ml neto. Na vrhu bočice je kapaljka, koja olakšava doziranje boje.
Za šta se koriste boje za čokoladu?
Boje za čokoladu su pogodne za bojenje bele čokolade.
Kako se koriste boje za čokoladu?
Boje za čokoladu je pre upotrebe potrebno pripremiti za upotrebu, na sledeći način:
1. zagrejati bočicu (staviti zatvorenu bočicu u vrelu vodu nekoliko minuta ili u mikrotalasnu pećnicu)
2. ujednačiti sadržaj bočice (posle zagrevanja dobro promućkati )
3. tako pripremljene, boje se nanose u otopljenu belu čokoladu i
Nije potrebno dodavati ulje!
Sastav
Suncokretovo ulje, maltodekstrin, koncentrat cvekle, estri limunske kiseline mono i digliceridamasnih kiselina E472C, limunska kiselina E330, askorbinska kiselina E300, alfa-tokoferol.
Prirodni koncentrat cvekle je sirovina od koje se dobija prirodna ciklama boja za čokoladu. Ova boja spada u prehrambene boje koje se mogu koristiti u hrani “quantum satis” tj. bez ograničenja.
Recenzije
Još nema komentara.