Za sva pitanja u vezi sa reklamacijama, molimo da nam se javite na 060 33 55 360 ili nam pišite na email info@dellich.rs kako bismo u što kraćem roku rešili situaciju. Reklamacioni postupak potrošač pokreće popunjavanjem Zahteva za reklamaciju.

Kupovina u našoj onlajn prodavnici smatra se prodajom na daljinu. Zakon za slučaj prodaje na daljinu ustanovljava pravo kupca, da odustane od ugovora u roku od 14 dana od dana kada mu je proizvod predat. Prilikom odustanka kupac može, ali ne mora da navede razloge zbog kojih odustaje.

Izjava o odustanku od ugovora proizvodi pravno dejstvo od dana kada je poslata trgovcu.

Zahtev za odustanak od kupovine kupac podnosi pismenim putem slanjem emaila na  info@dellich.rs.

U slučaju odustanka od ugovora, novac se kupcu vraća po prijemu proizvoda, a nakon što se utvrdi da je proizvod neoštećen i ispravan.

Kupac je dužan da proizvod vrati bez odlaganja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada je poslao zahtev/obrazac za odustanak. Po isteku roka od 14 dana od dana proizvod se više ne može vratiti.

Povraćaj novca

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Dellich je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

U slučaju povraćaja novca kupcu koji je porudžbinu platio u gotovini prilikom isporuke ili uplatom na račun prodavca, Dellich će povrat novca izvršiti uplatom na tekući račun koji mu kupac dostavi.

Prodavac je dužan da kupcu bez odlaganja vrati iznos koji je potrošač platio po osnovu ugovora, a najkasnije u roku od 14 dana od dana prijema izjave o odustanku, a nakon prijema proizvoda.

Troškove vraćanja robe i novca snosi kupac, sem u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal.

Vraćanje robe vrši se isključivo preko službe PostExpress.

Linkovi za preuzimanje obrasca za odustanak od ugovora i ugovor o prodaji na daljinu: obrazac za odustanak od ugovora, ugovor o prodaji na daljinu.